Bonus

Søndagens spanske “Special Bonus” fra BN…

De noget lunere spanke himmelstrøg er noget mange drømmer sig hen til og for nogle vil uge 7 være den uge hvor denne oplevelse kan blive virkelighed – nemlig vinterferien. I La Liga er der ikke vinterferie, hvor denne anbefaling er hentet.

Atl. Madrid – Valencia = 1 = Odds 1,44
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen at spille for…

Atl. Madrid ser ud til at have genfundet en hel del af formen igen, men mangler dog stadig en del på udebane for at matche de resultater, de fik gennem efteråret. Men i dag er det hjemme foran egne fans på Wanda Metropolitano i Madrid og her taber de sjældent.

I denne sæson er det ikke sket endnu, men de har dog spillet 4 kampe remis ud af 10 opgør – så der skal noget til får at tage alle 3 point her på Wanda Metropolitano.  Hverken Real Madrid eller Barcelona vandt her og det gør Valencia heller ikke.

*

Valencia har ramt “hverdagen” og fået et par vigtige spillere skadet. Hvad der lige har skabt ubalancen på banen er ikke til at vide, men det har været lidt småt med point i den seneste tid.

De seneste 4 kampe er tabt i pokalen og ligaen. Det skal dog sigea ta de 3 af kampene var på udebane og det ene nederlag hjemme var til Real Madrid.

Men det kan bruges til en indikator på, at Valencia er blevet menneskelige igen. Ikke fordi de er blevet til et ordinært hold, men den styrke der skal til for at få point på Wanda Metropolitano, men vi på redaktionen ikke at de har i denne periode.

Atl. Madrid – Valencia = 1 = Odds 1,44
Spillet hvor du får indsatsen 3x igen at spille for…

To Top