Nyhed

Søndagens spanske satsede “Frækkert” på BN…

Vi slutter af i den bedste spanske række La Liga, hvor det sene aftenopgør er mellem 2 hold, man vi havde forventet ligge omvendt i tabellen på nuværende tidspunkt – men bolden er rund og mandskaber kan skuffe eller omvendt.

Alaves – Villarreal = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Alaves tilhører et af de mandskaber som har overrasket positivt og de indrømmer da også selv, at det går lidt over forventning. En 3. plads efter 9 runder, var der ingen der havde set komme. Det er både på hjemme- og udebane det går på den rigtige måde – og det er det der har gjort forskellen på opstarten.

Hjemme på Estadio Mendizorrotza er de stadig ubesejrede, selvom selveste Real Madrid senest var forbi. Men her snuppede de alle 3 point efter en smal 1-0 sejr. Heller ikke Espanyol eller Betis formåede at vinde her på Estadio Mendizorrotza. 

Gæsterne er ikke ringe, men den selvtillid der florerer hos hjemmeholdet, kan løfte et hold meget langt og vi tror de holder stimen til det stramme program lige omkring juletid.

*

Villarreal har skuffet og har svært ved at få bolden ind bag modstandernes mål. Kun 7 mål har de scoret, så de tilhører de 3-4 hold der er ringest til det. Defensiven er modsat nogenlunde, med kun 8 mål – men det giver for mange tætte kampe som enten ender uden vinder eller som Villarreal ender med at tabe.

Kun 2 gange har de sejret i de første 9 kampe, så der er noget som ikke fungerer optimalt. Vi vurderer, at det er deltagelse i Europa League der koster på kræfterne og mandskabet. Og her er det ikke gået specielt godt indtil videre, men det er stadig muligt at gå videre, med en hel del held.

Nej vi tror ikke på dem i dette opgør og når så Boomakerne smider et så højt odds på en hjemmesejr, til et hold der ridder på en bølge – så gælder det om at slå til – og det gør vi på BettingNews.

Alaves – Villarreal = 1 = Odds 2,90
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

 

To Top