Sats

Søndagens spanske “Sats” fra Experterne…

Vi slutter dagens anbefalinger af med en sen kamp fra den spanske La Liga, som mange nok har set frem til i lang tid – for det er et af de gamle stormøder på den Iberiske halvø, da det ikke kun var Barca og Madrid klubberne der dominerede.

Valencia – FC Barcelona = 1 = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens største Bonus som Ny kunde…

Valencia virker nærmest som om de er på steroider – altså ment på den gode måde. De har simpelthen imponeret alt og alle og er de eneste der pt er en reel trussel til Barcelona’s mesterskabschancer. For disse 2 hold har skilt sig ud i toppen.

Valencia er ligesom gæsterne ubesejrede og ha efter 12 kampe 9 sejre og 3 gange remis. Men de er også det næstmest scorende hold, med 32 kasser i det samme antal kampe. Kun Barcelona har scoret en enkelt pind mere.

Valencia er befriet af, at de kun deltager i de hjemlige turneringer og ikke som Barcelona, også har den europæiske kampagne at forholde sig til. Og det er nok en af årsagerne til, at de er med helt fremme. Vi giver så meget tillid, at vi tror på alle 3 point.

*

FC Barcelona er også i denne sæson med i toppen og har ikke tabt et eneste opgør, ud over de to opgør i årets Supercup lige før turneringsstart. Denne plet er vasket ren med ingen nederlag lige siden.

De har meget at se til i den katalanske klub og man er også begyndt at blive ramt på skadesfronten, samt der er ved at være et rimeligt slid på spillerne. Mange er også landsholdsspillere og det vil sige, at der næsten ingen hvile er, hos de bedste spillere.

Vi kan sagtens se FC Barcelona tabe dette opgør, mod et friskt og selvtillidsfuldt hold på de Mestalla i Valencia, hvor Barcelona kun har vundet 3 af kampene, ved deres seneste 8 besøg.

Valencia – FC Barcelona = 1 = Odds 3,60
Spillet hvor du får dagens største Bonus som Ny kunde…

To Top