Bonus

Søndagens spanske La Liga Bonus på BN…

Denne 3 runde kamp efter krisen i den spanske La Liga, men vi på redaktionen er blevet sat til alt for høje odds i forhold til en hjemmesejr. Men vi skal bestemt ikke klage på redaktionen, når der deles gaver d fra Bookmakernes side.

Valencia – Osasuna = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds dagligt…

Valencia har vundet 9 af de seneste 10 kampe mod Osasuna hjemme på Mestella og de 6 af sejrene har været på mere end 1 mål. Så historisk er Valencia foran. Men også på banen og i tabellen. Valencia ligger nr. 8 og på pladsen lige udenfor Europa, men Osasuna ligger nr. 11.

Valencia er La Liga’s 3, bedste hjemmehold og nu hvor der er spillet 2 kampe, er man igen ved at finde hinanden på banen og i spillet. Valencia har stadig ikke prøvet at tabe hjemme efter de førte 13 kampe og det sker helt sikkert heller ikke i dag. Vi tror på endnu en flermåls sejr til Valencia.

*

Osasuna er ved at sikke sårene efter deres store nederlag på hjemmebane til Atl. Madrid. Hele 5 gange måtte Osasuna’s målmand hente bolden ud af målet og da Osasuna ikke selv kunne finde ud af at score, tabte de med hele 0-5.

I det hele taget er Osasuna et af de hold der lukker flest mål ind, både i ligaen og i deres udekampe. Så det vil sikkert være et ultra defensivt mandskab der vil fokusere på at forsvare sig og håbe på at få noget ud af deres kontraspil. Men den tror vi på ingen måde på i dag.

Valencia – Osasuna = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds dagligt…

To Top