Nyhed

Søndagens spanske La Liga 2 Bonus spil…

I Spanien har Corvid-19 også sat sine aftryk, men det er endnu ikke gået så meget ud over de spanske fodboldkampe. Men det kan hurtigt ændre sig, da udviklingen ændrer sig nærmest time for time. Det har vi oplevet i Danmark, hvor vi heldigvis har holdt det nede på et meget moderat smitteplan. 

Tenerife – Ponferradina = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Tenerife er endnu ramt hårdt af Covid-19, men flere spanske øer har fået denne virus at mærke og det samme gjaldt de danskere der var på øen under udbruddet. Men på Tenerife spiller vi stadig fodbold. Det er da også hjemme på øen, at Tenerife skal gøre en forskel.

Selv om det ikke har været udpræget ø-kultur fra Tenerife’s side, så er formen vokset støt over en lang periode og de har nu næsten rystet sig fri af nedrykningsstregen, selv om den stadig ligger indenfor rækkevidde. Tæt opgør med en sejr på et enkelt mål til hjemmeholdet.

*

Ponferradina ville faktisk være kandidat til direkte oprykning, hvis det ikke var fordi de slet ikke har noget at komme med på udebane. Hjemme samler de rigtigt mange point og derfor er de stadig med lige udenfor de sjove pladser. Hvis udebanestyrken bare blev løftet med 10-15%, ville de være med i Play Offs.

Men med kun 2 sejre, skal der andre boller på suppen, hvis de skal op og slås med om oprykning. Men de er gået fra banen som tabere 4 ud af de seneste 5 gange de har været gæster. En enkelt gang fik de en remis med hjem, mod Albacete der ligger lige over stregen. Vi tror bare ikke på gæsterne idag.

Tenerife – Ponferradina = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top