Frække

Søndagens spanske “Frækkert” på BN…

Vi slutter af på den Iberiske halvø på den spanske side, hvor det ikke er La Liga der lægger kamp til denne anbefaling, men i stedet den næstbedste række La Liga 2, hvor vi igen har fundet et meget mærkeligt højt odds.

Huesca – Osasuna = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

Huesca er La Liga 2’s absolut bedste hjemmehold, der stadig ikke har lidt nogen nederlag hjemme på El Alcoraz i denne sæson, men har opnået 9 sejre og 3 gange remis. Scoren på 22-6 er også i helt sin egen liga på dette niveau.

Kun 1 nederlag siden midten af september måned, indikerer en meget stor styrke og samlet er de da også et stykke foran de øvrige. Det er de 2 øverste pladser der giver direkte adgang til La Liga og her har Huesca 6 point ned til nr. 3.

Formen er helt oppe og ringe og med tanke på, at dagens gæster har en lignende form – så vil det blive en seværdig kamp på dette næstbedste spanske niveau. Vi er dog slet ikke i tvivl om, at Huesca vinder igen hjemme på El Alcoraz.

*

Osasuna ligger nr. 5, 8 point efter dagens hjemmehold. Så de er bestemt også i god form og motiverede. På udebane er de La Liga 2’s bedste mandskab – og det er sikkert derfor at Bookmakerne har sat oddset så højt.

I 11 udekampe har de kun tabt 3 og vundet de 5, så de er ikke helt tossede på fremmed græs. Men scoren på 10-5 indikerer også, at de spiller meget kontrolleret og mere defensivt end offensivt. Men det har jo givet pote indtil nu.

Man kan måske undre sig over, at vi spiller på ren hjemmesejr, når Osasuna har vundet ved deres 3 seneste optrædener på El Alcoraz, men vi føler på BN, at Huesca lige er en tand bedre i denne periode og på hjemmebane.

Huesca – Osasuna = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får kr. 100,- i Risikofrit spil…

To Top