Frække

Søndagens spanske “Frækkert” fra panelet…

Vi er taget et smut ned i de spanske turneringer, hvor det er den bedste række La Liga, der lægger kamp til denne anbefaling. Det er underligt, at Bookmakerne sætter et så højt odds, når hjemmeholdet er så ringe som i dette tilfælde!

Las Palmas – Levante = 2 = Odds 4,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

Las Palmas ligner igen i denne sæson et hold der skal kæmpe for at undgå nedrykning. Men truppen er ikke helt den samme og de virker slet ikke oppe i gear endnu , hvis de overhovedet har niveauet til La Liga.

Sejre er de ikke så forvent med og det er da også kun blevet til 2 stk. Til gengæld kan de prale med, at de er blandt de hold der har tabt flest kampe i sæsonen – nemlig 9 stk. Det gælder alle 3 hold under stregen. Vi tror bare ikke på Ø-holdet mere.

*

Levante er heller ikke blandt de bedste hold  ligaen, men de har et mere stabilt niveau o taber ikke så tit. De vinder så til gengæld heller ikke sås tit, men når de møder svage modstandere, plejer de ikke at svigte.

2 sejre og 6 gange remis, har betydet at de kun 3 gange har forladt banen som tabere. Så selv om deres udgangspunkt er rimeligt defensivt, så formår de alligevel at skrabe rimeligt mange point sammen og 12 er dobbelt så mange som dagens hjemmehold.

Las Palmas – Levante = 2 = Odds 4,00
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds på dette udfald…

To Top