Frække

Søndagens spanske “Frækkert” fra panelet…

Vi er hoppet ned i varmen på den Iberiske halvø’s spanske side, hvor det er den næstbedste række La Liga 2, som lægger kamp til dagens kamp i kategorien “Frækkert” – hvor vi har fundet et fedt og sikkert Odds.

Huesca – R. Oviedo = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste velkomstbonus hs Ny Bookie…

Huesca er sammen med gæster fra R. Oviedo de absolut 2 mest formstærke hold i La Liga 2 i denne periode. Så for mange ligner dette opgør en oplagt kamp at spille remis på.

Vi mener dog på redaktionen, at Huesca suveræne styrke hjemme på El Alcoraz på La Liga 2 niveau, vil give holdet endnu en sikker sejr. 10 kampe har givet 8 sejre og 2 gange remis.

Huesca har slået hold der er bedre på udebane, end tilfældet er med R. Oviedo og havde det ikke lige været for den forskel i styrke, ville vi nok slet ikke have spillet på kampen.

*

R. Oviedo er ikke så stærke ude og det er også årsagen til, at de ikke ligger på andet end en 3. plads, men de har til gengæld en stærk form.

Kun 3 ud af 10 kampe er vundet på udebane og 3 andre er endt remis. Så de mangler lige en bid til, at kunne være med mod de bedste hold, når de ikke spiller hjemme foran egne fans, og det betyder endnu et nederlag i dagens kamp på El Alcoraz.

Huesca – R. Oviedo = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du får markedets bedste velkomstbonus hs Ny Bookie…

To Top