Frække

Søndagens spanske Frækkert fra La Liga 2…

Vi slutter udenfor VM kvalifikationen og tager et smut til den Iberiske halvø og på den spanske side. Her er den den næstbedste række der står for skud, hvor vi mener at have fundet et godt spil til gode penge. Her er begge mandskaber oprykkere til La Liga 2 i denne sæson.

Ibiza – Amorebieta = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Ibiza er naturligvis et Ø-hold og spiller hjemme på Estadi Municipal de Can Misses. Utroligt hvad sponsornavne kan gøre ved et stadion navn. UD Ibiza, som klubben rettelig hedder har de samme udfordringer som de øvrige Ø-hold. Nemlig at de spiller langt bedre hjemme på øen, end de gør når de besøger fastlandet. Eller måske er det de andre hold der mister niveau, når skal rejse ud på de små øer i hhv. Middel- og Atlanterhavet. Hovedreglen er i hvert fald, at Ø-holdene får klart flest point hjemme.

Efter de første 3 runder med 2 udekampe og 1 hjemme, har Ibiza hentet 5 point. Hjemme blev det til 2-2 mod Malaga og ude er det blevet til 0-0 i Zaragoza og en sejr på i seneste udekamp mod Leganes. Så Ibiza har indtil videre gjort det lidt atypisk ved også at spille godt ude. Efter den gode start og den gode form, kombineret med en masse oprykker selvtillid, tror vi helt klart på Ibiza i dag. Især med tanke på, at gæsterne ikke er gode på udebane.

*

Amorebieta har fået en lidt tungere start i deres oprykkersæson end hjemmeholdet. Amorebieta lagde ud med 2 nederlag, begge på 0-2. Det skal dog siges at begge de 2 første kampe blev spillet på udebane, hvilket Amorebieta ikke er mestre i. Da de i 3 runde endelig spillede hjemme på Lezama Facilities Stadium, vandt de da også over Almeira, hvilket der ikke var så mange der havde troet. De spillede dog også mod 10. mand de sidste 75 minutter, da Almeira fik smidt en spiller ud, efter blot et kvarters spil. Så selvfølgelig kan Amorebieta spille fodbold, niveauet er bare ikke højt nok.

Men det kniber dog gevaldig på udebane og der udover er der også rejsen ud til øen, som gør noget ved de fleste mandskaber. Hvorfor skulle det ikke også overgår Amorebieta. Der udover har de også store udfordringer i defensiven. De lukker mål ind i hver kamp, selv om deres udgangspunkt er defensivt i alle kampe. Der er simpelthen ikke kun gejsten til forskel på disse 2 mandskaber og rejsen til øen – men også den måde de 2 mandskaber går til opgaven på. Vi er ret overbeviste om en hjemmesejr.

Ibiza – Amorebieta = 1 = Odds 2,15
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

To Top