Frække

Søndagens spanske “Frækkert” fra BN…

Vi slutter dagen af med spansk fodbold fra den bedste række på disse kanter, La Liga. Her har vi hentet kampen hvor der også er et dansk islæt og hvor de danske spillere faktisk gør det rigtigt godt.

Real Sociedad – Celta Vigo = x2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets højeste bonus at lege med…

Real Sociedad startede sæsonen ganske fint, men formen har stort set kun været nedadgående lige siden midten efteråret. Hverken hjemme på Estadio Anoeta eller på udebane, har de haft særligt meget succes og kun grundet den gode start er de stadig over stregen.

Kun 4 point i deres 5 seneste kampe og på udebane er det kun blevet til 2 point i 5 udekampe. Ligeledes er de også udfordret af en del skader hos vigtige spillere og 4-5 af dem er også meldt ude til dagens opgør.

*

Celta Vigo har faktisk fået flere point på udebane end hjemme, hvor det er blevet til 13 af slagsen i 10 udekampe. Det gør dem til La Liga’s 6. bedste udehold. De 2 danskere Sisto og Wass er også i forrygende form og dem sætter vi også vores lid til i dag.

Vi ser 2 hold hvis form og mandskab er 2 forskellige steder. Et hjemmehold med mange skader og i dårlig form og et udehold med næsten fuldt mandskab, i god form og som er rigtig gode på udebane. Den kamp taber Celta ikke.

Real Sociedad – Celta Vigo = x2 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets højeste bonus at lege med…

To Top