Frække

Søndagens Spanske Frække Anbefaling…

Søndag’s Frækkerten ved vi godt er lige på kanten, men vi fornemmer et hjemmehold der er faldet helt bag om dansen til trods for, at de lå helt suverænt da sæsonen blev genstartet – men den suverænitet er afløst af nærmest opløsning.

Zaragoza – Oviedo = 2 = Odds 3,80
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

Zaragoza hrr tabt 6 ud af de 8 kampe der er spillet efter genstarten, hvilket har betydet at 1. pladsen er blevet sat over styr. Nu er det 2 pladsen der skal erobres, så den forventede direkte oprykning kan gennemføres. Men en ting er mål – noget andet er spillet på banen – som virker som om, at Zaragoza har fået gummiben.

Man skulle umiddelbart tro at Zaragoza er et godt hjemmehold, men det er faktisk ikke tilfældet – de befinder sig i denne sæson bedste på udebane. De har da også fået flest point på fremmed græs. De seneste 4 kampe hjemme på La Romareda er tabt og vi tror faktisk på, at det 5 nederlag i streg kommer i dette opgør.

*

Oviedo kæmper for overlevelse og har med en nogenlunde for sat sig selv i en position, hvor de faktisk sagtens kan redde sig ud af suppedasen. Men de har trods deres placering fået point i 8 ud af 18 kampe. Vi ved at den tilhører småt brændbart – men den forsigtige kan gardere sig med et “X” til ca. odds 1,70.

Zaragoza – Oviedo = 2 = Odds 3,80
Spillet hvor du altid får de højeste Odds…

To Top