Bonus

Søndagens spanske bonus på BettingNews…

Nu er der kommet hul på begge ligaer i Spanien og her er det den næst bedste af slagsen, vi har hentet dagens anbefaling fra. Den går under navnet La Liga 2, efter den tidligere hed Segunda Division.

La Coruna – Oviedo = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan få flere X Konti og Bonus ved brug af PayPal..

La Coruna har vi faktisk store forventninger til i denne sæson. Der er kommet flere gode spillere til og et par talenter og vi synes at de spiller meget mere fodbold i deres optaktsfase.

De slog bl.a Betis i deres sidste testkamp foran egne fans, så de er klar og på plads til den 1. runde af denne sæson La Liga 2. Hvis La Coruna ikke ryker direkte op, vil de ende i slutspillet.

*

Oviedo vil ende fra midten og nedefter, vuderer vi på redaktionen, men har fået et par unge spillere, der først skal vise om de har niveau. For ellers er det stort set samme mandskab som i fjor – og det var ikke det vilde.

Optaktsfasen har været noget rodet og de enkelte sejre de har fået, har været mod mandskaber af ligegyldig karakter. Oviedo har tradition for at være ringe på fremmed græs og det har ikke ændret sig til denne sæson.

La Coruna – Oviedo = 1 = Odds 1,75
Spillet hvor du kan få flere X Konti og Bonus ved brug af PayPal..

To Top