Frække

Søndagens skotske Frækkert på BettingNews…

Dagens sidste anbefaling er et af de større brag i britisk fodbold, nemlig The Firm fra Skotland. her er det igen de helt store klubber som Rangers og Celtic, der syrer løjerne i den skotske Premiership. I denne sæson har Rangers dog været klart bedre end Celtic og ligner en sikker vinder af det skotske mesterskab, med en føring på 20 point. I dag handler det mest om æren – som kan betyde meget mere end point – når disse 2 mandskaber mødes til duel.

Rangers – Celtic = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus som Ny…

Rangers bliver helt sikkert mestre i denne sæson og ligger før denne runde foran med 20 point. Men når det kommer til mødet mellem disse skotske ærkerivaler, så er mesterskabet ikke det vigtigste – hverken for klub eller fans – men at slå det andet hold i turneringen, er mindst lige så vigtigt. Og i redaktionens optik er der ingen fare for Rangers fans, at de ikke vinder dette opgør – især hjemme i Glasgow på Ibrox Stadium.

Her har de spillet 17 kampe og fået 51 point – det vil sige, at samtlige kampe er vundet på Ibrox Stadium i denne sæson. En fæstning der stort set er uindtagelig. Men i det hele taget har Rangers været uindtagelig og har endnu ikke tabt en eneste kamp i den skotske Premiership i denne sæson, til trods for at de kom langt i Europa League og først røg ud i 1/8 finalerne. SÅ det er et stærkt og motiveret mandskab der stiller i dag og de henter alle 3 point.

*

Celtic er ved at overlade tronen i skotsk fodbold til Rangers, efter de har siddet på tronen i en hel del år. Men det skyldes, at Rangers af økonomiske årsager blev sendt helt tilbage og ned i rækkerne, og har skullet spille sig tilbage rent sportsligt. Det tog dem 4 år at komme tilbage i Premiership og endnu 5 år, før de økonomisk var klar til at investere i de rigtige spillere. Det frirum udnyttede Celtic, men det ser ud til at det kun har været til låns.

Celtics sæson har da også været præget at mange dumme pointtab og deltagelsen i Europa League, kostede en del på den hjemlig konto. Ydermere sluttede Celtic sidst i gruppespillet og har derfor ikke haft den samme slidtage på truppen, som dagens hjemmehold. Men det har ikke været til deres fordel i den hjemlig liga i forhold til Rangers og der hr været nogle dumme pointtab undervejs. Senest Celtic mødte Rangers var i pokalen i midten af april måned og her tabte Celtic med 0-2. Et lignende resultat vil ikke overaske os i dag.

Rangers – Celtic = 1 = Odds 2,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus som Ny…

To Top