Bonus

Søndagens Skotske Bonus på BettingNews…

Vi er tilbage i den skotske række Premiership, hvor det er 2 af de hold vi forventer vil ende i top 5, efter endt sæson. Hjemmeholdet har dog fået den bedste start af disse 2 mandskaber, men de er kun nået til 6 runder, så meget kan ske endnu.

Hibernian – Aberdeen = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

Hibernian har lagt sig á point med Rangers i toppen af Premiership, med kun 1 enkelt remis efter de første 5 kampe. Scoreren hedder 8-2, så de kan godt være tilfredse med indsatsen indtil videre. Derfor kan det godt undre, at de har et så højt odds på “Dobbelt-chancen” – men det snupper vi gerne.

Hibernian har det ganske udemærket med Aberdeen, som de kun har tabt til 2 ud af de seneste 6 gange Aberdeen har været på besøg. Så med den form de har i denne periode, så er vi ret overbeviste om, at de enten vinder eller som minimum henter det ene point i dag.

*

Aberdeen ligger nede på en 7. plads, men har også spillet 2 kampe mindre end de øvrige hold. Så havde de vundet de 2 udsatte kampe, ville de ligge 1 point efter dagens hjemmehold. Men de er ikke spillet og derfor er formen nok ikke helt oppe endnu. De tabte i premieren til Rangers hjemme, men har vundet de 2 efterfølgende kampe.

Men de har alligevel ikke virket overbevisende endnu. Det blev 1-0 på udebane over St. Johnstone, som ligger på pladsen med kun 4 point efter 5 kampe. Det blev til en 2-1 hjemmesejr over det absolutte bundhold Livingston. Så Aberdeen har en del at bevise før de spiller med i toppen. Vi tror bare ikke på dem i dag. 

Hibernian – Aberdeen = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds Hver Dag…

To Top