Bonus

Søndagens skotske Bonus på BettigNews…

Så er vi taget på en afstikker til Skotland, hvor vi har fundet et opgør i den skotske League Cup. Her er det Semifinalen vi taler om og den prestige der følger med ved en evt. finaleplads.

Livinston – St. Mirren = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

Livingston er i blændende form, ja faktisk mindst på højde med de 2 store klubber Rangers og Celtic. Livingston ligner da også et mandskab der går videre til mesterskabs slutspillet i denne sæson. Da de har en god margin ned til nr. 7, der ikke kommer med. 

Senest da St. Mirren var på besøg, tabte Livingston med 0-1. Men det er 3 mdr siden og Livingston’s form er markant anderledes i denne periode. I seneste runde spillede man f.eks remis mod Celtic 2-2. Vi giver både form og hjemmebane så meget kredit, at vi ikke engang tror på en remis, men en sikker sejr til hjemmeholdet.

*

St. Mirren ligner ikke et hold der ender i den halvdel af den skotske Premiership, der skal spille om mesterskabet. Der har simpelthen været for mange udfald og lange perioder med en ringe form. Og det er faktisk en af disse periode, som St. Mirren befinder sig i.

Siden sidste kamp i 2020 har det kun været kampe med pointtab. Og kun en enkelt har indeholdt et af topholdene. Selv om det har været tætte kampe, skyldes det mest St. Mirrens manglende evne til at ramme målet. De er det mindst scorende mandskab i Premiership og det tror vi også bliver en hemsko for dem i dag.

Livinston – St. Mirren = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Bonus…

To Top