Nyhed

Søndagens Sikreste valg på BettingNews…

Søndagens førte og “Sikre” anbefaling er hentet i den bedste portugisiske række Primeira Liga, hvor det er 2 af de bedre mandskaber der her tørner sammen. Vi er lidt overraskede over det høje odds.

Famalicao – Maritimo = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille på…

Famalicao er godt med i denne sæson og det er en del overraskende for mange. Der var nok ikke andre end klubbens fans, der havde turde håbe på, at de ville være placeret som nr. 3, her hvor den sidste kamp i den første halvdel af turneringen skal spilles.

Men Famalicao har været stabil gennem hele sæsonen og har hentet mange gode resultater på udebane, flankeret af en meget stærke hjemmebane. 7 kampe har givet 5 sejre, 1 remis og et enkelt nederlag. Der var en lille kort periode i december, hvor det så ud til at holdet nu blev et af de mere ordinære – men det holdt kun i de 2 kampe. Siden har de igen vadet henover deres modstandere.

*

Maritimo ligger på en 11. plads, efter en sæson hvor holdet ikke rigtigt har kunnet ramme topniveauet. Defensiven er ganske glimrende, dog med nogle grimme udfald ind i mellem. Men offensiven er der nærmest et af de ringeste i rækken.

16 mål i 16 kampe er bare ikke nok, hvis man vil mere end at overleve. Ud af holdet 16 kampe, er de 7 endt uden vinder. Det holder dem på en hvis afstand fra nedrykningsstregen, men det er dog kun 5 point. 

Selv om Maritimo er dygtige til at spille remis, så skal de på besøg på en af de stærkeste hjemmebaner i denne sæson. De får det svært og de får heller ikke scoret. Vi tror de taber med 0 mål scorede og med et par stykker til hjemmeholdet.

Famalicao – Maritimo = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds at spille på…

[sg_popup id=34623]

To Top