Nyhed

Søndagens Sikreste spil på BettingNews…

Vi starter denne fantastiske solbeskinnede søndag op med et spil fra den bedste svenske række Allsvenskan. Det er ikke de kendte hold vi har fat, så skal det kun være fordi man også har kendskab til SuperEttan.

Norrköbing – Sirius = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller på PC…

Norrköbing er ikke oprykkere til denne sæson, men har ind imellem været en tur nede og vende, når man ser på klubben rent historisk. Men denne sæson ligner ikke en hvor man skal frygte nedrykning – men mere en spændende sæson – der kan ende med succes.

Pt. indtager Norrköbing 6. pladsen, med kun 3 point op til nr. 2. Så selv om vi skal til 13 runde, er der stadig tæt kamp i toppen. Norrköbing har kun tabt 2 kampe indtil nu i sæsonen, det er der kun 2 andre hold der kan matche. I dag bliver det en sikker sejr.

*

Sirius er overlevede i sidste sæson, men det var ikke et kønt syn – men det var nok. I år er det samme melodi, men vi tror ikke på redaktionen, at de redder sig i denne sæson.

Kun 2 sejre ud af 7 mulige hjemme, så de er faktisk bedre på udebane end foran egne fans. Her har de 2 sejre i 5 kampe og en remis, men når man ser på de hold de har fået point imod, så er det mere forståeligt.

I dag står de overfor et rigtigt godt hjemmehold der er af en helt anden kaliber en dem de tidligere har mødt. Det vil helt sikkert give udslag i et flermåls nederlag.

Norrköbing – Sirius = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID hver gang du spiller på PC…

To Top