Sikre

Søndagens Sikreste spil fra Serie A…

I denne sæson udgave af Serie A, eer vi ret overbeviste på redaktionen om, at den bliver langt mere spændende end det er set i mange sæsoner. Der er flere hold der har rigtige gode trupper med et rigtigt højt niveau. Dagens hjemmehold er et af dem.

Napoli – Sassuolo = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Bonus…

Napoli har tabt en kamp indtil videre i den italienske Serie A – men det var et skrivebords nederlag – grundet Corvid-19 og nogle tekniske finurligheder. Men det betyder også at den 1. plads de faktisk havde fortjent at ligge på, nu indtages af AC Milan, der har 1 point mere en Napoli.

Hjemme er de vanvittig stærke og at odds’et ikke er lavere er utroligt. Det skyldes naturligvis, at dagens gæster har fået et fantastisk start på sæsonen og ligger på en 3. plads, lige efter Napoli. Men de får ikke et ben til jorden i dag, er vi ret overbeviste om.

*

Sassuolo ligger nr. 3, hvilket er flot efter de første 5 runder. Men nærstuderer man deres modstandere, så er det alle hold fra den nederste del af Serie A. Men de 11 point er opnået og dem kan man ikke tage fra Sassuolo igen. Men i dag er der helt andre boller i modstandernes suppe end de har prøvet indtil nu.

De 2 kampe Sassuolo har spillet på fremmed græs indtil nu har givet 2 sejre. Det var mod hhv. Spezia og Bologna. Nr. 14 og 17 i ligaen. I dag er det nr. 2 de skal møde på udebane og selv om Sassuolo har gjort det flot indtil nu – så vil de stå overfor en umulig opgave, hvis de ønsker at vinde kampen. Men ikke engang en remis tror vi på.

Napoli – Sassuolo = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Bonus…

To Top