Sikre

Søndagens Sikreste Spil fra England…

Igen er der mange kampe i weekenden og det skyldes ikke mindst, at nu er stort set de fleste europæiske ligaer kommet igang. Her i starten kan man ind-i-mellem finde nogle fede Odds, da Bookmakerne ikke helt ved hvor de enkelte hold står i denne periode.

Leicester – Burnley = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Leicester fik en god start med en sejr på 3-0 på udebane over West Bromwich. Faktisk et rigtigt godt resultat, da West Bromwich slet ikke er så ringe hjemme. Så det ser ud til, at Leicester får en noget bedre start i denne sæson.

Hjemme på King Power Stadium har de igen få sat nogle høje mure op, da de i sidste sæson igen viste stor styrke på eget græs. Fortsætter det i denne sæson, vil Leicester slås med om de sjove pladser og titler og det har vi på redaktionen en stor forventning til.

*

Burnley har endnu ikke været i kamp indtil videre og derfor er det deres første rigtige kamp efter sommeren, hvor det handler om point. Det har selvfølgelig en lille betydning, at de ikke har spillet den slags kampe endnu. Vi mener helle ikke, at det forstærker deres muligheder, at de skal spille på udebane.

Burnley er normalt et OK mandskab på fremmed græs og taber faktisk ikke så tit til de mellemliggende mandskaber. Men i dag er Leicester og King Power Stadium og her har de ikke særlig gode erfaringer. Vi tror ikke de bliver bedre i dag og det igen ender med et nederlag til gæster fra Burnley.

Leicester – Burnley = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor DU IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top