Sikre

Søndagens Sikreste norske anbefaling…

Vi starter op i den lidt mere bløde liga, den norske Eliteserie. Her har et super stærkt hjemmehold besøg af et lidt mindre dygtigt udehold – og vi mener på redaktionen, at udfaldet kun kan gå en vej.

Molde – Kristiansund = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

Molde ligner en medaljetager i denne sæson, men om det skal ende med sølvmedalje eller bronze, er ikke helt på plads endnu. Molde er skarpt forfulgt af Rosenborg med kun 1 point mindre og 2 hold mere kan nå at ændre billedet. Så Molde skal holde den gode form resten af sæsonen.

De har da også vunde de seneste 6 kampe, hvoraf 2 af dem har været i EL. De har blandt andet slået Rapid Wien hjemme og Dundalk på udebane. Så de ligger også godt til i gruppen, selv om mødet med Arsenal ikke gav point. Hjemm fejler de sjældent og det gør de heller ikke i dag.

*

Kristiansund skal nok nok ændre både spil og form, hvis de skal med i top 3. Hele 9 point skiller dem fra Rosenborg, hvor de ellers tidligere på sæsonen lå rigtigt godt til. Men en formnedgang af de mere tydelige, har sendt dem væk fra de sjove pladser. Kun 1 sejr i deres seneste 5 kampe er bare ikke godt nok.

På udebane har de faktisk gjort det hæderligt. Var det ikke lige fordi de skal møde et af Eliteseriens absolut stærkeste hjemmehold, havde vi heller ikke været så skråsikre i forhold til hjemmeholdet. Men der er bare klasse forskel mellem hjemme- og udeholdet i dag.

Molde – Kristiansund = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste Odds hver dag…

To Top