Sikre

Søndagens “Sikre” valg på redaktionen…

Det er hverken italiensk national dag eller lignende, men vi indrømmer gerne at vi på redaktionen har haft øjnene på de mange italienske opgør i dag og har også flere anbefalinger fra dette lands turnering – vi starter med Serie A.

Bologna – SPAL = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

Bologna kom faktisk fint fra land, men har bøvlet lidt med hold som Fiorentina, Napoli og Inter – og her fik man samlet kun 1 point ud af disse møder. Men de 4 øvrige turneringskampe har givet 10 point – så helt skidt har det ikke været.

Bologna skal simpelthen slå et hold som SPAL på hjemmebanen Renato Dall’Ara i Bologna. Normalt er de et godt hjemmehold og som trup er de også bedre funderet end gæsterne – så der burde ikke være tvivl og derfor undre odds’et redaktionen.

*

SPAL rykkede op i landets bedste række efter en flot sæson i fjor – men nu er de kommet i “Menneskehænder” og det har de ikke helt fået omstillet sig til endnu.

De spillede flot remis ude mod Lazio og vandt deres første hjemmekamp mod Udinese. Siden er der kommet 1 point på kontoen i de efterfølgende 5 kampe.

Man hentede en kneben remis hjemme mod et af de andre bundhold, men her er de ude. Vi er overbeviste om hjemmesejren, men ved også godt, at SPAL kan stå i vejen i alle 90 minutter og det vil de tage det som en sejr – vi tror bare ikke på det.

Bologna – SPAL = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor DIN Bonus KUN ligger og venter på DIG…

To Top