Sikre

Søndagens “Sikre” valg på redaktionen…

September måned er startet rigtigt godt, med 2 gange “Fuldt Hus” de første 2 dage i denne måned og vi er ret overbeviste om, at vi også får endnu et denne søndag, da dagens valg virker oplagte.

Det er den engelske League One der lægger kamp til dagens “Sikre”, en liga som helt klart også nørder rigtigt meget i og derfor har et rimeligt godt kendskab til holdene og spillerne på dem.

Portsmouth – Rotherham = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan se og følge kampe LIVE…

Portsmouth har ikke fået den bedste sæson start de kunne have ønsket sig og har kun opnået 5 point efter de første runder af League One. Det er ikke katastrofalt, men der skal mere kog på kedlerne.

Og i dag kommer der netop et hold på besøg, som er helt til rotterne og det vil være Portsmouth mulighed for, at få endnu en succesoplevelse og en sejr på hjemmebanen Fratton Park.

De har fået 4 af deres point i de to første hjemmekampe, der hhv. blev spillet remis 1-1 og vundet 2-0. Så ligesom de fleste andre hold, er det hjemme Portsmouth skal og vil hente de fleste point og i dag kommer der 3 mere af slagsen.

*

Rotherham er kendte for at være notorisk ringe på udebane og det er næsten lig med trænerfyring, hvis man taber som hjemmehold til dem. Ingen trænere blev fyret i sidste sæson, hvor de kun opnåede 2 gange remis og hele 19 nederlag.

Det resulterede i, at de rykkede ud af Championship og ned i League One, men historien fortsætter. Også alle 3 udekampe der har været spillet om noget i denne sæson, er tabt. Her har man bl.a lukket 6 mål ind og kun scoret 2 selv. Vi tror heller ikke på dem i dag.

Portsmouth – Rotherham = 1 = Odds 1,85
Spillet hvor du kan se og følge kampe LIVE…

To Top