Nyhed

Søndagens Sikre valg på BNs redaktion…

Vi er lige et smut ned i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor topholdet skal prøve at se, om de kan holde momentum og deres topplacering. I dag skal de på besøg på ferieøen Tenerife og Ø-hold har det med, at være gode på hjemmebane.

Tenerife – Cadiz = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

Tenerife har desværre bevist det modsatte i denne sæson, for det er faktisk normalt at Ø-holdene er sværere at have med at gøre. Ja, selv for de bedste mandskaber. Men i denne sæson har Tenerife været klart ringest når de har spillet hjemme på øen.

7 kampe har givet 1 sejr og 3 gange remis. Det er bestemt ikke noget at råbe hurra for. Formen i det hele taget mangler i den grad en opgradering og i denne periode er Tenerife også et af de ringeste hold, når det kommer til form.

I dag skal de så møde rækkes mest formstærke mandskab, der også virker ustoppelige. Der er for mange parametre der peger imod en Tenerife sejr og vi tror ikke på, at det er noget hjemmeholdet selv har så stor indflydelse på.

*

Cadiz har haft 2 dårlige dage i denne sæson og begge dage var på udebane. Men 11 sejre i 15 kampe taler sit eget tydelige sprog og scoreren på 24-12, bakker det hele op. Der er allerede hele 9 point ned til nr. 2, så Cadiz ligner et hold der rykker op.

På udebane har de 5 sejre i 8 kampe og en score på 11-9, så det er et hold der er godt kørende og spiller overbevisende. Vi ved godt at den er lidt på grænsen, men et 2-tal er helt klart indenfor rækkevidde, når man måler de 2 hold overfor hinanden – og det hele falder voldsomt godt ud til Cadiz fordel.

Tenerife – Cadiz = X2 = Odds 1,50
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus som NY bruger…

[sg_popup id=34623]

To Top