Sikre

Søndagens “Sikre” valg på BN…

Dagens første anbefaling er hentet i den bedste belgiske række Jupiler League, hvor man er nået til 12. runde i en liga hvor stort set alting stadig er åbent for muligheder i forhold til succes og fiasko.

Anderlecht – Genk = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den mest attraktive Bonus på markedet…

Anderlecht er endnu ikke oppe og ringe på internationalt niveau, men i hjemlige omgivelser er de igen ved at etablere sig sig som et godt og slagkraftigt hold. Efter flere års nedtur er de igen at finde i den rigtige ende af rækken.

På en plads som nr. 5, med kun 3 point op til 2. pladsen, må det siges at Anderlecht er kommet tilbage på den gamle hylde. De har dog stadig endnu et stykke op til Club Brügge endnu, men det kan komme.

Hjemme har de kun sat point til i et enkelt ud af 4 opgør og det har givet 9 point og og en score på 7-5. Anderlecht har kun tabt 2 gange, i disse to holds 10 seneste indbyrdes møder hjemme og ude og vi tror ikke på den 3 kommer i dag.

*

Genk har ikke fundet taktstokken til denne sæson og med kun 2 sejre i 10 kampe, er det ikke toppen de befinder sig i. De er dog ganske habile til at hente det ene point i kampene, hvilket de har gjort 5 gange.

Genk er dog meget svingende og det er både ude og hjemme. Holdet består af mange unge spillere og derfor er der nok også disse store udsving af både positiv og negativ karakter.

Vi tror ikke på en sejr til gæsterne, men ved godt at muligheden for remis er til stede. Et spil kunne også være at begge hold scorer, hvilket er en tendens i de fleste af begge holds kampe.

Anderlecht – Genk = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får den mest attraktive Bonus på markedet…

To Top