Sikre

Søndagens Sikre valg på BettingNews…

Årets første søndag på BN starter med et spil fra den italienske Serie A, hvor hjemmeholdet skal prøve og fastholde deres position i toppen af ligaen. Da der er kommet lidt luft til de 2 øverste hold, gælder det om at holde fast.

AS Roma – Sampdoria = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

AS Roma er før denne runde placeret som nr. 3 og efter en ultra kort julepause, skal spillerne allerede til den igen. Roma gik på juleferie med en hjemmesejr over Calgliari og hentede dermed den 5 sejr hjemme ud af 7 mulige. De 2 kampe der ikke blev vundet endte remis.

Så det betyder, at AS Roma stadig er ubesejrede hjemme på det Olympiske Stadion i Rom i denne sæson. Scoren er på 18-7 og det betyder også at de topper ligaen som det bedste hjemmehold indtil videre i sæsonen. Den nuværende 3. plads har 6 point op til nr. 2 og 1 mere til topholdet AC Milan. Så det er vigtigt med denne sikre sejr.

*

Sampdoria er meget alt eller intet, med kun 2 kampe der er endt remis i 14 opgør. De kan godt score og det er blevet til 23 mål, men når man så har en defensiv der svigter gang på gang, så er det svært. 24 gange har man måtte hente bolden ud af eget mål. 

Sampdoria havde en lille opblomstring mod bundholdet Crotone og Verona. Men Roma – og så på udebane – er en helt anden størrelse end de 2 nævnte mandskaber. Vi kan sagtens se en flermåls sejr til hjemmeholdet og endda på 3-4 mål. Det er helt sikkert, at Sampdoria får point.

AS Roma – Sampdoria = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top