Sikre

Søndagens Sikre valg fra Superligaen…

Superligaen har på nogle områder været utilregnelig som den plejer, men der er ved at være flere faste holdepunkter. Det er både når det kommer til vindere – men også i den grad når det kommer til tabere. I dag er det en af taberne vi har fat i og vi tror de fortsætter som hidtil med at tabe.

AaB – Lyngby (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

AaB har fået en bedre sæson end i flere år og en stabil periode har bevirket, at de er med i midterfeltet, som er ufatteligt tæt. Der er kun 2 points forskel fra nr. 4 til nr 10. Så et nederlag kan hurtigt sende et hold ned i den forkerte halvdel af Superligaen. AaB ligger nr. 7, med samme point tal som nr. 4.

Kun 1 enkelt nederlag i sæsonen hjemme på Aalborg Portland Park indtil videre og vi kan ikke se hvordan dagens gæster skulle kunne presse et velspillende AaB mandskab. Selv om AaB ikke er kendt for målrige kampe, så er dagens gæster så gavmilde at vi er sikre på en flermåls sejr til hjemmeholdet.

*

Lyngby ligger i bunden alene med 3 point op til AC Horsens. Så det ser sort ud for det københavnske mandskab i denne sæson. De mistede et par defensive spillere og det har gjort ondt evnerne og styrken i forsvaret. Lyngby har fået 1 point i de seneste 7 kampe og virker en smule opgivende. Når de spiller på udebane er det næsten mere reglen end undtagelsen, at de lukker 3 eller flere mål ind.

Sådan har det været i 5 ud af 8 udekampe og 2 af dem kunne de holde på 2 mål. Så kun 1 gang er det lykkedes Lyngby at gå fra banen i en udekamp med 1 mål imod sig og det var ude mod FCM – men det ligger 2,5 måned tilbage. Vi tror ikke på gæsterne fra København i dag.

AaB – Lyngby (0-1) = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor DU får dagens Højeste Bonus…

To Top