Sikre

Søndagens “Sikre” valg fra Spanien…

Vi starter op i det spanske, hvor det dog ikke er landets bedste række La Liga der her er tale om, men rækken under som kaldes for La Liga 2. Her ser vi en ren foræring, når rækkens absolut formsvageste hold kommer på besøg.

Leonessa – Lorca FC = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og tilbud…

Leonessa er ikke et prangende hold på La Liga 2 niveau, og slås med nedrykningsstregen på pladsen lige under. På udebane er det helt håbløst, men 1 sejr er det dog blevet til.

Hjemme på Reino de León, har de spillet 11 kampe og har kun tabt 1 opgør. Det er så kun blevet til 3 sejre og 7 gange remis – men altså kun 1 nederlag.

Med tanke på gæsternes formåen og styrke på udebane, er det her en af de kampe som Leonessa henter alle 3 point i og det er den vurdering vi holder os til på redaktionen denne søndag.

*

Lorca FC er i den grad inde i en krise, men er også som oprykker ramt af en trup, som ikke har den nødvendige styrke og kompetence til dette niveau. De ligger da også næstsidst med en margin på 7 point til en redning.

Kun 4 sejre og de 3 af dem har været hjemme. De vandt dog et opgør mod Gimnastic på udebane, men de er også ligaens næst ringeste hold hjemme. Så med 5 nederlag i træk, med en score på 3-10, så tror vi bare ikke på dem i dag og slet ikke på udebane.

Leonessa – Lorca FC = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice og tilbud…

To Top