Sikre

Søndagens “Sikre” valg fra Spanien…

Man er nået til den sidste runde i den bedste spanske række La Liga, hvor vi har fundet et opgør hvor begge hold har noget at spille for og dermed ligner det meget en almindelig kamp mellem 2 gode hold.

Atl. Madrid – Eibar = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

Atl Madrid fik armene i vejret da de vandt Euro League finalen over Marseille, men vi er overbeviste om, at de hurtigt har fået dem ned igen. For de skal bruge mindst 1 point for at sikre sig 2. pladsen i denne sæsons La Liga.

Det hold der jagter dem er Real Madrid – “Storebror” og dem vil man under ingen omstændigheder ligge under for. Derudover er en 2. plads også mere glorværdig en 3. pladsen – så vi er overbevist om fuld fokus hjemme på Wanda Metropolitano i hovedstaden.

Formen er god, selvom man tabte senest hjemme til Espanyol, men her vurderer vi på redaktionen, at fokus nok lå på Euro League finalen og prioriteringen også. Det er faktisk det eneste nedderlag hjemme på Wanda Metropolitano i denne sæson.

*

Eibar kan godt stadig nå Europa i næste sæson, men det kræver at de hopper forbi Getafe på 8. pladsen, der ligger 2 point foran. Og det kræver at Real Madrid vinder Champions League finalen – for så åbnes der for en ekstra spansk plads.

Så det er bestemt en motivation der kan få spillerne til at yde. Der er lidt skader i truppen, men det skal den være bred nok til at kunne løfte. Det er mere udebane udfordringen i dette vigtige opgør, der kunne have været ønsket bedre for gæsterne.

De er bestemt ikke dårlige ude, men heller ikke prangende. Og de skal frem på banen for en remis er ikke nok. Det er en svær øvelse på Wanda Metropolitano, mod et motiveret Atl. Madrid mandskab der føler de har medvind efter EL triumfen.

Atl. Madrid – Eibar = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

To Top