Sikre

Søndagens “Sikre” valg fra redaktionen på BN…

Vi starter denne søndags anbefalinger op med et opgør vi har hentet nede i den næstbedste belgiske række Proximus League, hvor vi har fundet et opgør der nærmest virker som en tidlig julegave fra både Bookmakere og kamp tilrettelæggerne.

Leuven – KSV Roeselare = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Fede Bookmaker med den Høje Bonus…

Leuven er bestemt et af de bedste hjemmehold i den næst bedste belgiske række Proximus League og har da heller ikke tabt hjemme på Den Dreef i Heverlee i denne sæson. Man skal faktisk helt tilbage til januar for, at finde det seneste nederlag.

Leuven ligger da også lunt i svinget i ligaen foreløbigt, på en af de pladser hvor man ryger videre til oprykningsspillet, hvor der er en blanding af de bedste hold fra Proximus og de ringeste fra Jupiler League.

I dag får Leuven endnu 3 point til samlingen og cementerer opryknings muligheden yderligere.

*

Roeselare ligger pt. lige i det hul, hvor spillerne sendes tidligt på ferie. Det skyldes at 4. pladsen i rækken, hverken sendes til oprykningsspil eller nedrykningsspil og dermed er sæsonen overstået om 7. runder!

De er rækkens næstbedste hjemmehold, kun overgået af dagens ditto fra leuven. Men de til gengæld helt modsat på fremmed græs, hvor de kun har hentet 5 point i 7. kampe.

Med en score på 6-19 på udebane, er der heller ikke noget der indikere, at Roeselare skulle den som vinder, med tanke på hjemmeholdet styrke på  Den Dreef.

Leuven – KSV Roeselare = 1 = Odds 1,60
Spillet hos den Nye Fede Bookmaker med den Høje Bonus…

To Top