Sikre

Søndagens “Sikre” valg fra Grækenland…

Grækenland er ikke en nation vi ofte vælger kampe fra, men når der er kampe der er oplagte og Bookmakerne snork sover – så slår vi naturligvis til og henter de penge der trods alt er i græsk fodbold med mellemrum.

Atromitos – AEL Larissa = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får DKs absolut højeste Bonus…

Atromitos har gjort det bedre end de fleste forventede og blander sig i toppen af den bedste græske liga Super League, hvor de er placeret som nr. 4. Der er 7 point ned til nr. 5 og det er det samme pointantal der er til nr. 1, så de ligger godt i svinget.

Så det ligner en EL kvalifikations plads, hvis de holder momentum resten af sæsonen. Hjemme har de kun 1 nederlag efter 8 kampe, men en lidt mager score på kun 7-3. De er faktisk ligaens bedste på udebane, hvor de har hentet 6 sejre og 3 gange remis i 10 kampe.

Så det er et kompetent mandskab Atromitos stiller med og vi kan på redaktionen ikke se, at de ikke får skrabet alle 3 point sammen, med en smal 1 måls sejr.

*

AEL Larissa er et jævnt midterhold, der sjældent gør meget væsen af sig. 9 kampe har givet 7 point på udebane og en score på 9-21. Så det er langt fra frygtindgydende på fremmed græs.

AEL har også historisk svært ved at spille på Peristeri Stadium i Athen, hvor man skal helt tilbage til 2005 for, at finde den seneste sejr. De seneste 4 gange de har gæstet Peristeri Stadium, er det blevet til en enkelt remis og 3 nederlag – som i eftermiddag.

Atromitos – AEL Larissa = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får DKs absolut højeste Bonus…

To Top