Sikre

Søndagens “Sikre” valg fra Belgien…

Ikke alting er helt afgjort i det chokoladeglade land Belgien, for der er stadig mulighed for et enkelt hold at ende med en plads i den næstmest eftertragtede turnering for klubber – Europa League.

Genk – Waregem = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

Genk endte som næstsidst i mesterskabsslutspillet og det har kvalificeret dem til denne “Finale”, mod det bedste hold fra nedryknings grupperne. Det gik ikke ikke helt efter planen for Genk i slutspillet, men man fik spillet sig i form.

Genk vandt de 2 seneste opgør og har fordelen af at spille hjemme på Luminus Arena, da de er fra mesterskabsgruppen. g hjemme på Luminus Arena har de kun tabt en kamp i slutspillet og man slog bl.a St. Liege, Anderlecht og fik remis mod Cl. Brügge.

Så Luminus Arena er ikke et sted hvor de er i gavehumør og det er vi overbevist om, at de heller ikke er i dag. De seneste 5 gange disse 2 hold har tørnet sammen, har Genk vundet de 4 af kampene – det gør de igen i dag.

*

Waregem gjorde det godt i slutspillet og var lige ved at snuble i kampen om denne finalekamp, men udlignede 3 minutter inde i overtiden – og derfor er det dem og ikke Lokeren der står her.

Man må dog undvære den vigtige angriber Bongonda, der så rødt i den seneste kamp og det er en svækkelse af Waregem. På udebane har de været gode i slutspillet, men før dette så det ikke særligt godt ud.

I dag møder de så et af de hold fra den bedste halvdel, som de har det rigtigt svært med på udebane og uden Bongonda der scorer de fleste af deres mål – ser det rigtigt svært ud. Vi tror ikke på dem.

Genk – Waregem = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får 3-Doblet DIN indsats til at spille for…

To Top