Sikre

Søndagens Sikre UNL anbefaling på BN…

Dagens første anbefaling i kategorien Sikre er hentet fra niveau A i den igangværende UEFA Nations League. Det er fra gruppe 3 hvor det er de 2 ringeste mandskaber der kæmper om at forblive på niveau A.

Kroatien – Sverige = 1 = odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL BONUS…

Kroatien har spillet på udebane i begge deres 2 første opgør, mod de 2 forventede stærkeste landshold i gruppen. I begge kampe blev der lukket 4 mål ind og Kroatien scorede kun hhv. 1 og 2 mål. Derfor ligger Kroatien sidst i gruppen med den ringeste score og 0 point.

Men nu er de igen hjemme på Balkan og så ved man at det er en helt anden kop the de byder deres modstandere på. I den seneste omgang gruppekampe, var alle hold heller ikke lige godt funderet, grundet Corvid-19 og spillernes forskellige form.

Nu er de på plads og så mener vi at Kroatien er det stærkeste af disse 2 mandskaber – især når kampen foregår hjemme i Kroatien. Dagens gæster fra Sverige leverer slet ikke samme form for modstand, som hhv. Frankrig og Portugal gjorde på deres hjemmebaner. Et tæt opgør, men en sikker sejr til balkaneserne fra Kroatien.

*

Sverige har også tabt til de 2 samme landshold, Frankrig og Portugal. Men de tabte med hhv. 0-2 og 0-1. Men forskellen her i forhold til Kroatien er, at Sverige spillede begge deres 2 første kampe hjemme. Og det var ikke nogen køn forestilling at se på.

Selvfølgelig vidste Sverige at det var stærke mandskaber. Men at spille så defensivt at det nærmest var pinligt, er simpelthen uforståeligt. Enten var det fordi formen ikke var der i tilstrækkelig grad – ellers var det fordi Sverige på nuværende tidspunkt bare ikke er bedre.

Selvfølgelig er de fysisk bedre stillet i dette opgør, da alle spillere burde være i form. Men så er de til gengæld på udebane, hvor de sikkert vil kæmpe for en remis. Det betyder endnu en kamp hvor man er mere defensiv end offensiv. Men Kroaterne kan godt spille fodbold – især hjemme – og når det kører er de tæt på de store hold. I dag viser de hvad vi mener på redaktionen.

Kroatien – Sverige = 1 = odds 1,90
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL BONUS…

To Top