Sikre

Søndagens “Sikre” tyske opgør fra BN…

Efter en Super lørdag starter vi denne søndag op med et opgør som vi har hentet syd for grænsen i den tyske Bundesliga – en kamp som vi på BNs redaktion kun kan få et udfald – selvom bolden er rund og dommeren har have en dårlig dag.

Schalke 04 – Hamburger SV = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får søndagens Absolut Højeste Bonus at lege med…

Schalke 04 har tabt til Bayern hjemme på Veltins Arena i Gelsenkirchen, men det er også den eneste og derfor undre det redaktionen, at odds’et er så højt – på en ellers sikker hjemmesejr.

De er ikke blandt denne sæsons bedste hjemmehold, men er dog alligevel med helt fremme på en samlet 4. plads, kun 2 point fra 2. pladsen. Kun en ting kunne måske forbedres, og det er deres evne til at score mål – de spiller oftest tætte kampe.

*

Hamburger SV ligger i den tunge ende af tabellen son nr. 15, som er den sidste plads over stregen. Så sæsonen har være udfordret indtil nu. De har vundet 3 kampe og kun spillet en enkelt remis i deres første 11 kampe og 2 af sejrene var hjemme.

På udebane har de tabt de seneste 4 kampe ud af 5, så det var kun i starten af sæsonen de kort var flyvende – siden er de dalet noget ned fra tinderne. HSV har ikke vindet på Veltins Arena siden 2011 og før det heller ikke i dag.

Schalke 04 – Hamburger SV = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor du får søndagens Absolut Højeste Bonus at lege med…

To Top