Nyhed

Søndagens “Sikre” tyske Bundesliga valg…

Vi starter op i den tyske Bundesliga, hvor et af de formstærke hold i denne periode, endda med et vigtigt dansk islæt, tager imod et gæstende mandskab som vi ikke har stor tiltro til, når de i dag besøger Red Bull Arena i Leipzig.

RB Leipzig – Mainz = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde på 122%…

RB Leipzig og Yusuf Poulsen virker virkelig som de gerne vil være helt deroppe hvor det kilder i maven når man går på banen. Den nuværende 4. plads er kun 2 point efter Bayern M og 4 efter Gladbach – der er dog hele 11 point op til Dortmund.

Men de mener det alvorligt i Leipzig i denne sæson og især hjemme på Red Bull Arena har de ikke skuffet. Dog har de spillet 2 kampe remis ud af 7, men de øvrige 5 er vundet.

Scoreren er imponerende 17-3 og efter dagens kamp bliver den bestemt ikke mindre imponerende, da vi tror på en flermåls sejr, men spiller dog kun på den rene sejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Mainz er det bedste hold i den nederste halvdel, men har en fornuftig form er har været inde i en opadgående kurve rent placerings mæssigt. Men i dag vurderer vi, at de står overfor en opgave de ikke kan løse.

Ud af deres 6 udekampe har de kun vundet 2 og tabt 3, så det er ikke her de har opnået mange point. Scoreren på 5-8 indikerer også, at de stiler op med en stærk defensiv og går efter det ene point de starter med. Men det er kun lykkedes 1 gang i 6 forsøg. De taber med stor sikkerhed, men deres defensiv gør at vi kun spiller på en vinder.

RB Leipzig – Mainz = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får dagens højeste Bonus som Ny kunde på 122%…

To Top