Sikre

Søndagens Sikre svensker fra Allsvenskan…

I “gamle dage” var det kun hjemmeholdets fans der ville kalde kampen for en “Sikker”. Men i de senere år har dette hadeopgør, blandt klubberne fans, ikke haft den samme intensitet på banen og er blevet noget mere forudsigelig. Det er ikke anderledes i dag.

Malmö FF – IFK Göteborg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

Malmö FF ligner denne sæsons mestre, med kun 6 runder tilbage og en føring til 2. pladsen på 8 point. Malmö FF har flere danske spillere i truppen og 2-3 af dem er toneangivende på holdet. Senest gik den ene ud 20 minutter før tid, hvor Malmö første med 2-0, men tabte 2-3 på 9 minutter.

Så danskerne er vigtige for holdet. De alle med igen i dag og hjemme på Eleda Stadion er de ganske habile, hvor de stadig ikke har tabt en kamp i denne sæson. Vi er ret overbeviste om, at Malmö FF vinder sikkert.

*

IFK Göteborg har haft en svingende sæson igen igen – fristes man til at sige. Det startede ganske fint, men så faldt de hurtigt tilbage i de gamle problemer, hvor de ikke holder et konstant niveau over flere kampe. Det er især på hjemmebanen at den er helt gal. Her er de kun kommet 2 sejre på tavlen og 4 gange remis efter 12 kampe. Altså 6 nederlag.

Ude har de vundet 2 gange, men har også formået at spille 8 kampe remis, hvilket har bevirket at de stadig er over nedrykningsstregen. Og den er faretruende nær og de er kun 2 point ned til holdet lige under stregen. IFK Göteborg får ingen point i dag, så måske ligger de under stregen efter denne runde.

Malmö FF – IFK Göteborg = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du ALTID får dagens Højeste Odds…

To Top