Nyhed

Søndagens Sikre svenske opgør fra SuperEttan…

Vi starter denne sommersøndag op med et opgør fra den næstbedste svenske række, som stadig kører på sit højeste. De går dog snart på en kort sommerferie, før de tager hul på den sidste del af sæsonen.

Jönköbings – Trelleborgs = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Jönköbings indtager pr. 5. pladsen, men har kun 4 point op til nr. 2. Så der er lidt tæt i toppen endnu i den næstbedste svenske række. Formen er faktisk helt OK, men de er klart bedste hjemme foran egne fans, hvor kampen afvikles i dag.

4 sejre og en remis efter de første 6 hjemmekampe. Scoreren på 9-3 indikerer også et koncept der fungerer. Ude er de noget mere udfordret, med kun 2 sejre efter 6 udekampe. Men når dette forbedres, vil de være med helt fremme. I dag vinder de sikkert.

*

Trelleborgs har været noget mere ustabile og ligger da også kun placeret som nr. 10, med 5 point mindre end dagens hjemmehold. Men der er kun 2 point ned til det bedst placerede hold under stregen, så der skal til at strammes op.

Hjemme går det nogenlunde, med kun 1 nederlag i 7 kampe. Desværre for Trelleborgs, så er de 4 endt remis og det giver jo ikke voldsomt mange point. På udebane er de rækkens ringeste og burde næsten betale entre for at spille. Vi tror på en stensikker hjemmesejr, endda med flere mål.

Jönköbings – Trelleborgs = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top