Sikre

Søndagens Sikre Superliga valg på BN…

Endnu engang starter vi op en Superligaen, som i redaktionen optik ikke har været så vanskelig at forudse, som det i nogle sæsoner har været. Men det kan selvfølgelig nå at ske endnu. Men vi føler os ret overbeviste om, hvilken vej resultatet af dette opgør falder ud. Der er klasser til forskel på de 2 mandskaber og de ligger da også i hver sin ende af tabellen på nuværende tidspunkt.

Vejle FC – FC København = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

Vejle FC spillede mandag aften på udebane mod FC Nordsjælland, som er det første opgør efter den gamle træner blev sendt på porten. Der var ikke meget tålmodighed at spore i den sportslige ledelse i Vejle og efter 5 kampe og kun 1 point var tålmodigheden sluppet op. Superligaen er en hård verden når man er træner og ikke har succes – her er det bare ud af vagten, selv om det oftest er spillerne der ikke præstere. Så det var spændende at se om den ændring kunne ændre noget på både spil og point antal.

De virkede umiddelbare tændte på Vejle mandskab, før kampen blev fløjtet i gang og det manglede da også bare, at deres indstilling ændres til noget fremadrettet. 1. Halvleg blev ikke nogen succes da FCN allerede bragte sig foran efter ganske få minutter og fulgte op igen efter ca. 20 minutter. Bagud 0-2 så det virkeligt svært ud for Vejle og de sled da også resten af 1. halvleg. Men i 2. halvleg var de som forvandlet og det startede fra halvlegens start. De fik da også gevinst efter ca. et kvarters spil og stillingen var nu 1-2.

Herefter satte Vejle sig tungt på kampen og burde også både have udlignet og bragt sig foran, efter spil og chancer – men ind ville bolden ikke. Og så gik det som det ofte gør for hold der ikke har tur i den, hele bøtten vendte og FCN fik lidt heldigt bragt sig på 3-1 kort før slutfløjt og lukkede dermed kampen. Det var helt klart et andet Vejle mandskab vi så i2. halvleg – men at overføre det til en hel kamp mod FCK tror vi simpelthen bare ikke på og vi forventer et større nederlag på Vejle Stadion til hjemmeholdet.

 *

FC København sælger ud og køber ind, men det ser ikke ud til at have svækket holdet som helhed, Selvfølgelig vil Daramy være et tab, men der er flere kompetente angribere i truppen af tage af. Vi tror på redaktionen, at i denne sæson vil de give FC Midtjylland kamp til stregen. Det handler en del om, hvor meget deres europæiske deltagelse vil koste på den hjemlige front og hvor lang tid FC København er en del af den nye turnering, Europe Conference League, som får sin ilddåb i denne sæson.

Indtil nu har de både klaret sig godt i den hjemlige Superliga og også været overbevisende i deres kvalifikationskampe til netop European Conference League. Efter at de er gået videre til gruppespillet, hvor de i finalerunde slog Sivasspor ud af turneringen, virker de ikke særligt slidte. Med den bredde de har i spillertruppen, vil midtuge kampen ikke været et problem, i forhold til dette opgør. Vi tror at FC København slagter Vejle FC med en 2-3 mål i dag.

Vejle FC – FC København = 2 = Odds 1,60
Spillet hvor du altid får dagens Højeste Odds…

To Top