Nyhed

Søndagens Sikre Superliga spil fra BNs redaktion…

Selv om den danske Superliga ind i mellem byde på nogle gedigne overraskelser, har vi ingen forventning om, at det sker i dette opgør. Der til er hjemmeholdet i alt for dårlig forfatning.

Esbjerg – Brøndby IF = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Esbjerg er ikke i nærheden at sidste sæsons styrke og lider en krank skæbne, hvis der ikke snart rettes op på tingene. Det fungerer hverken fremme på banen, hvor der kun er scoret 4 kasser efter 9 kampe og bagude rasler målene ind (15).

Så det virker som om, at alt selvtillid er feset ud af Esbjerg til denne sæson – de har i hverfald ikke vist den endnu. Alle 5 point de har opnået i sæsonen indtil nu, er kommet hjemme. Men det har været mod Lyngby, Silkeborg og Hobro – i dag ser gæsterne helt anderledes stærke ud.

*

Brøndby IF vokser stille og roligt kamp for kamp og indstillingen fejler ikke noget. De 3 udekampe Brøndby har spillet indtil nu, har givet hhv. en sejr, en remis og et nederlag. Så her er det blevet til 4 point og 4-3 i score. 

De har været hos FCM, hvor de tabte. Men hos hhv Hobro og i Randers hentede Brøndby hhv en sejr og en remis. I dag er det mod et hold der ikke har fundet sig selv endnu og Brøndby virker til, at finde noget af sig selv runde efter runde.

Esbjerg – Brøndby IF = 2 = Odds 1,85
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

To Top