Nyhed

Søndagens Sikre Superliga opgør på BN…

Dagens første anbefaling er hentet i den hjemlige Superliga som også er kommet igang, efter der er indført indtil flere foranstaltninger af sikkerhedsmæssige årsager. Det er helt tydeligt at ikke alle hold hr været lige parat.

FC København – Randers = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC København har fået en “EKSTRA” chance for at hente FC Midtjylland, efter de hentede alle 3 point i sidste runde og jyderne ikke fik nogen. Så nu er der kun 9 point op til den store succes. Den mulighed vil københavnerne naturligvis forfølge og prøve at se om de kan hente i slutspillet.

FC København var måske ikke helt oppe og ringe i det første opgør på banen, men på papiret er sejren på 4-1 nok alligevel ikke det helt forkerte. Men begge mandskaber skulle lige have varmen og i 2. halvleg havde FCK’erne fået den og kørte holdet fra Lyngby over. Vi ser en lignende udvikling i dette opgør.

*

Randers FC lignede et hold der kunne ende i det sjove slutspil, men har over de seneste 3 runder smidt den mulighed væk. Nu er de afhængige af, at Randers selv skal vinde med nogle mål og AaB skal tabe, også med nogle mål. Den tror vi ikke på.

Det blev til en remis mod AGF og et nederlag til Hobro IK hjemme. I den seneste hjemmekamp var det faktisk Hobro der var det farligste og bedste mandskab – så det nederlag var randrusianerne selv skyld i. I dag er modstanderne nogle takker bedre og det vil afspejle sig i nederlaget.

FC København – Randers = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

 

To Top