Sikre

Søndagens “Sikre” spil på redaktionen…

Dagens “Sikre” spil på BNs redaktion har vi hentet i en af de søndagskampe der traditionelt spilles om søndagen i den bedste engelske række Premier League. Det er i dag ikke toppen vi har kigget på, men der imod fra den anden ende.

Leicester – Everton = 1 = Odds 2,10
Spillet hos dem Helt Nye Bookie med den Fede IndgangsBonus…

Leicester og Schmeichel har fået lidt mere gang i motoren, efter en noget slingrende start.  Ingen nederlag i de seneste 4 kampe, hvor de 2 seneste begge har givet 3 point.

Så selvom de kun har 1 point mere end dagens gæster fra Everton, så er det en helt anden form de kan fremvise hjemme foran deres egne trofaste fans på King Power Stadium, hvor ejeren lander med sin helikopter når han skal til bold.

*

Everton fik den hjemvendte søn på holdet og siden har det nærmest været en parodi fra Romerrigets tid – “Også du min søn Rooney” – for det har stort set lignet kongernes fald i lang tid.

Placeringen som nr. 18 er lige under stregen og det skyldes de kun 8 point der er kommet på kontoen i de første 9 kampe. Med kun 7 scoringer samlet i sæsonen, har Rooney vist ikke fået skudt støvlerne ind endnu.

De første 4 udekampe er endt med 2 gange remis og 2 nederlag – dertil følger en score på 2-8. Der skal en del ændringer til, før Everton igen kommer i plus og med tanke på at de også deltager i EL og ligeledes har mange skader – så ser det håbløst ud.

Leicester – Everton = 1 = Odds 2,10
Spillet hos dem Helt Nye Bookie med den Fede IndgangsBonus…

To Top