Sikre

Søndagens “Sikre” spil på BNs redaktion…

Vi kommer her på redaktionen godt rundt i de europæiske turneringer og det giver os en stor palette af viden og indsigt, der kan udvide antallet af mulige spille objekter, når vi dagligt sidder og nørder.

I dag er vi sprunget over på den anden side af Sundet, hvor den svenske Allsvenskan er ved at nå ind i en afsluttende fase, da de spiller vinter-til-vinter turnering. Her resterer der kun 8 runder i denne sæson.

Sirius – Östersunds = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets absolut bedste StartBonus…

Sirius har mange skader og en smal trup, så det kan ikke undgås at det sætter tydelige spor, med så mange skader. Hele 5 spillere som normalt ville være startet inde er meldt ude og de 3 af dem har været ude i en længere periode.

Også resultaterne lider gevaldigt under disse spilleres fravær og hjemme på Studenternas IP, hvor Sirius spiller deres hjemmekampe, skal man hele 5 kampe tilbage for, at finde den seneste sejr.

De 3 seneste kampe hjemme er alle tabt og det har været til hold af enten samme eller ringere kaliber, end dagens gæster frs Östersunds. Vi tror på ingen måde på en hjemmesejr.

*

Östersunds er begyndt at lugte de europæiske pladser og kan med en sejr i dag, hoppe ind i varmen og måske en 3. plads i denne års udgave af Allsvenskan. Formen indikerer da også, at de stadig tror på det.

Og de har noget at have det i, både form og selvtillid. De deltager også i El-gruppespillet hvor de senest slog Zorya på udebane, hvor man egentligt befinder sig bedst.

Vi tror på Östersunds selvtillid og gode form og vi har på redaktionen svært ved at se, Sirius skal stille op, så længe deres skadessituation er så markant i forhold til truppens størrelse. Vi tror på minimum det 1 point og troen på, at deres europæiske optur fortsætter ind i næste sæson.

Sirius – Östersunds = X2 = Odds 1,60
Spillet hvor du får markedets absolut bedste StartBonus…

To Top