Nyhed

Søndagens Sikre spil fra Premier League…

Vi har i dette forslag hentet kampen i Premier League, men i en kamp mellem 2 mandskaber der kæmper mere for at undgå nedrykning – end egentlig succes. En kamp vi ser som meget jævnbyrdig, dog med en fordel til hjemmeholdet.

Bournemouth – Watford = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

Bournemouth ligger en plads bedre en dagens gæster, med et point mere. Men begge mandskaber ligger under stregen, så en sejr i dag, vil betyde at vinderen rykker over stregen. 

Hjemme har Bournemouth haft det svært og har kun vundet 2 gange foran egne fans. Men de har også kun mødt hold der ligger bedre til end dagens gæster. Vi ser et meget lige opgør mellem disse 2 mandskaber, men kommer der en vinder – så er vi sikre på, at det bliver hjemmeholdet.

*

Watford har faktisk gjort det godt på det sidste, men det er vel at mærke som hjemmehold. Der har de faktisk vundet deres 3 seneste kampe. Det ser helt anderledes ud, når det kommer til kampe på fremmed græs – faktisk helt elendigt.

10 kampe har givet en udesejr og 3 gange remis. Det betyder at hele 6 kampe er tabt. Scoren på 6-20 taler også sit helt eget tydelige sprog. Watford har det mere end svært på udebane. Med ligt held kan de måske skrabe det ene point sammen, da ingen af holdene vil tabe. Men vinder gør de ikke.

Bournemouth – Watford = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID…

[sg_popup id=34623]

To Top