Sikre

Søndagens “Sikre” spil fra Norge…

Vi starter op nord på i den norske fodboldturnering, hvor det er den bedste række vi har nørdet i g hvor vi mener at have fundet, et helt klart og sikker tegn til et ganske fornuftigt odds.

Molde – Lilleström = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Bonus…

Molde har lagt sig i spidsen af  Eliteserien, hvor de vandt deres 3 første kampe, men måtte så se sig slået i seneste udekamp mod mestrene fra Rosenborg. Så det har været godkendt indtil videre.

Hjemme på Aker Stadion er de traditionelt næsten lige så stærke som Rosenborg og det er meget sjældent at de taber foran egne og de er heller ikke gode til at spille remis her. Så det ligner en helt oplagt sejr.

*

Lilleström er et jævnt hold i den bedste norske liga, men denne sæson har været rigtig stram her i opstarten 4 kampe og 4 point, samt en score på 5-7, skræmmer ikke mange hold.

Lilleström vinder meget sjældent ude i turnerings sammenhæng og vi har på redaktionen svært ved at tro, at de i dette opgør med den nuværende form, kan true Molde i deres bestræbelser på, at få maksimalt udbytte i form af en sejr.

Molde – Lilleström = 1 = Odds 1,70
Spillet hos den Nye Bookie med den Høje Bonus…

To Top