Nyhed

Søndagens “Sikre” spil fra Jupiler League…

Vi starter denne hellige søndag op med et spil fra den bedste belgiske række, hvor der er “nat og dag” til forskel på de 2 hold der her tørner sammen.

St. Truden – Waregem = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du spiller…

St. Truden er som nat og dag ude og hjemme og ville ligge bedreplaceret end nr. 7, vis de bare havde været en Myh bedre på udebane. Det er defensiven der bliver straffet på femmed græs og de har svært ved at svare igen.

Hjemme på Stayen er de en hel del bedre, men her dog heller ikke specielt offensive. Alligevel har de stadig ikke tabt foran egne fans, men vundet 3 og det samme antal remis’er. 

Med tanke på udeholdets kvaliteter på fremmed græs, samt andre udfordringer – er vi slet ikke i tvivl om hvem der trækker det længste strå i dette opgør.

*

Waregem ha en del skader i truppen i denne periode og det kan selvfølgelig ikke helt undgå at påvirke spillet og point. Men det er ikke den eneste grund, for det har været stramt at være Waregem fan siden starten af sæsonen.

Kun 9 point efter 13 kampe fortæller lidt om at der udfordringer. Hjemme har de hentet 8 af de 9 point, så her er der en smule at forvente. De 2 seneste opgør foran egne fans har da også givet 4 point.

På udebane har de tabt 5 ud af 6 kampe og opnået en score på 6-19. Så udebane er bestemt ikke deres favorit. Når man så også tager skaderne med som paramter, ligner det et sikkert nederlag til gæsterne fra Waregem.

St. Truidens – Waregem = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE behøver NemID når du spiller…

To Top