Nyhed

Søndagens Sikre spil fra Jupiler League…

Også søndagens ser ud til at give det sidste af sommerfornemmelsen, inde vi om få uger skal mærke begyndelsen på efteråret og den charme der følger med her. Men lad os nu nyde de gode dage, både vejr- og Odds mæssigt.

St. Liege – Kortrijk = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning via PayPal…

St. Liege vil i denne sæson byde Club Brügge op til dans. Det er vi slet ikke i tvivl om på BNs redaktion. Der er købt rigtigt ind og på de rigtige pladser. Det har allerede i optakts fase vist sig at være gavnligt for holdet.

Hjemme har de en fæstning hvor de fleste hold sjældent får noget med hjemme. Det er mere på udebane de har en svipser i ny og næ og det er disse resultater de skal have rettet ind, hvis de vil gå forbi Brügge. Men i dag er de hjemme og et sikkert spil.

*

Kortrijk er også kommet godt fra land i denne sæson og har fået de point de selv forventede på dette tidspunkt. De har bevist at det er hjemme de skal have troen på overlevelse, for ude er de historisk ringe.

De har ganske vist vundet over Cercle Brügge på udebane, men det mandskab burde nok heller ikke spille i denne række, men nok snarere i Challenge League.

Så ja det er en udebane sejr, men så skal vi vist heller ikke lægge mere i det. De tabte ude til et tungt spillende Gent mandskab der ikke er kommet i gang, med 1-2. Her var det tydeligt at de har det stramt på udebane. I dag vil de blive pløjet henover.

St. Liege – Kortrijk = 1 = Odds 1,45
Spillet hvor der IKKE er alders begrænsning via PayPal…

[sg_popup id=34623]

To Top