Nyhed

Søndagens “Sikre” spil fra Jupiler League…

Vi starter denne søndag op med et spil fra den bedste belgiske række Jupiler league, hvor det er 2 hold der mødes, med forskellige forudsætninger for at få point. Det ene kæmper om succes og det andet imod fiasko.

Antwerp – Eupen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste bonus som NY kunde…

Antwerp ligger og kæmper lidt med at fastholde slutspilspladsen, men det ser fornuftigt ud indtil videre. Med kun 3 runder tilbage og en margin på 6 point ned til holdet der lige præcis ikke kommer med, kan de med en sejr i dag definitivt sikre sig at ende i den rigtige gruppe halvdel.

De r kæmpet lidt med formen, men de 2 af de seneste 3 modstandere har også været fra toppen. De fik alt andet lige en remis mod topholdet på udebane i sidste runde. Så formen er ikke helt forduftet. Vi tror på dem i dag og alle 3 point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Eupen kan ikke nå andet end nedryknings spillet, så i de sidste 3 runder er det derfor vigtigt t få point, så de kan bringes med over med over. Men formen er til hundende og helt væk nærmest.

De seneste 5 kampe har givet 1 remis og 4 nederlag, så det virker en smule som om de forlængst har mostet håbet og venter på slutspillet. På udebane er de ingen succes.

Jo vist har de vundet nogle enkelte kampe, men med den form de har lige pt. så vinder de ingenting. Vi har i hvert fald temmelig svært ved at tro på dem overhovedet, det er både hjemme og ude.

Antwerp – Eupen = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste bonus som NY kunde…

To Top