Nyhed

Søndagens Sikre spil fra Italiens Serie B…

Den italienske Serie B byder på flere interessante kampe, men nogle gange kan det virke som gætteri i denne liga, da de ofte spiller remis. Vi føler os dog ganske fortrøstningfulde omkring vores anbefaling og hjemmeholdet.

Salernitana – Frosinone = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Salernitana har spillet 6 runder i denne sæson og placeret sig på en 2. plads indtil videre. 13 point er der kommet ind på kontoen efter 4 sejre og en enkelt remis. Scoreren er måske ikke prangende, men 9-6 er godkendt.

Salernitana spiller typisk italiensk og mangler stadig lidt af de offensive takter. Til gengæld har de en go defensiv og derfor er vi ret sikre på, at de ikke taber hjemme i dag – og tror faktisk på t de vinder – men vi har garderet os.

*

Frosinone har kun hentet 5 point og en score på 5-10 efter de første 6 runder. Så hvis Frosinone skal nå nået i denne sæson, så skal der stilles en del om og formen skal forbedres. Men der er ingen tegn på hverken fremgang eller bedre spil.

I forvejen er Frosinone det ringeste udehold i Serie B. Efter de første 3 udekampe har de fået absolut ingen point og en score på 1-7. Så vi har svært ved at se hvordan Frosinone ligefrem skulle vågne op af graven og hente 3 point. Det er Italien så en remis er ikke utænkelig – men det er en udesejr.

Salernitana – Frosinone = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top