Sikre

Søndagens Sikre spil fra Holland…

Vi starter blødt op i den bedste hollandske liga Æresdivisionen, som virker til allerede efter 12-13 runder, at være skilt på midten. Dagens 2 mandskaber ligger i hver sin halvdel af Æresdivisionen og der er stor form forskel i denne periode.

Utrecht – Alkmaar = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Utrecht er nærmest hollandske mestre i remis og har delt point i 7 ud af 12 kampe i sæsonen. 2 sejre og 3 nederlag er det der udover blevet til. Så Vi kan nok godt slå fast, at Utrecht ikke ender som hollandske mestre. Men den nuværende 10. plads må gerne udskiftes med en 7. plads.

For det er der hvor de sjove pladser starter og hvor der er mulighed for, at komme ud i Europa og spille i næste sæson. Men det er svært, når man ikke kan afgøre sine kampe og er mere bange for at tabe – end lysten til at vinde. I dag er modstanderne meget kompetente og Utrecht vil falde igennem og tabe igen.

*

Alkmaar har faktisk også spillet en del remis’er. 5 af slagsen er det blevet til. Men det var i starten af turneringen, hvor de også havde Europa League i tankerne og benene. På det seneste har det været tydeligt at se, at der kun er 1 turnering i fokus, efter de kun lev nr. 3 i deres pulje.

Alkmaar har ikke tabt de seneste 7 udekampe og på det seneste er det sejre der er hentet med hjem. Formen virker stigende og nu hvor de “travle” periode sætter ind, virker det til at formen er fundet frem på det rigtige tidspunkt. Alkmaar skal nok slutte i det sjove selskab igen i denne sæson.

Utrecht – Alkmaar = X2 = Odds 1,45
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top