Sikre

Søndagens “Sikre” spil fra Experterne på BN…

Nu er der nok nogen der mener vi har drukket af natpotten, men vi er helt uenige i Bookmakernes Odds-sætning af dette opgør og mener det er skudt helt ved siden af. Det er Serie A i Italiens der lægger kamp til.

Chievo – Lazio = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Chievo var mere end et godt middelhold i sidste sæson, indtil sæsonen begyndte at ramme dem hen mod slutningen. Men i år har de investeret i et par gode spillere og fået udvidet truppen, så den forhåbentligt kan holde hele vejen.

De startede sæsonen lidt overraskende med, at vinde på udebane over Udinese – og det tyder på en fin form fra starten. På hjemmebanen er de faktisk bedre og det tegner jo godt for sæsonen.

Skal de have chance for at hive point fra dagens modstandere, så er det på dette tidspunkt hvor de er stærkest og motiveret. Så vi tror ikke på de taber hjemme foran egne fans på Stadio Marc’Antonio Bentegodi, hvilket de heller ikke gjorde i sidste sæson med en remis – også i starten af sæsonen.

*

Lazio fik ikke den forventede sejr over oprykkerne fra SPAL i det første opgør og det var ikke hvad man havde forventet. Men Lazio har ikke den samme styrke som tidligere. Dels grundet økonomi, men også forkerte valg af spillere – men det hænger jo lidt sammen.

De deltager også i Champions League gruppespillet – så det er nok også et fokus der fylder lidt, selv om de burde være professionelle nok til, at holde tingene adskilt.

Men når man som i en klub som Lazio ikke vinder det første opgør på hjemmebanen, så er både trænere og spillere allerede under pres fra starten og det ror vi følger med til i dag, hvor de sikkert går ud fra en hård defensiv tilgang – bare for at få minimum 1 point.

Chievo – Lazio = 1X = Odds 1,75
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

To Top