Sikre

Søndagens Sikre spil fra DK…

Søndagens startes op i den 2. bedste danske liga, nemlig 1. Division, hvor vi mener at Bookmakerne har røget et eller andet de er blevet godt og grundigt påvirket af. At en hjemmesejr giver over 1,60 er jo vanvittigt.

FC Helsingør – Skive = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

FC Helsingør er oprykkere fra 2.Division og er kommet rigtigt godt fra land. Men de har både spillerne og et godt set-up, så de vil helt sikkert komme til at slås med om oprykning til Superligaen. HB Køge, som er rækkens bedte udehold, gav Helsingør det seneste hjemmenederlag. Men dagens gæster er slet ikke på samme niveau.

I de 2 forudgående hjemmekampe, scorede Helsingør 7 mål og er godt kørende på den front. Vi tror faktisk på en flermåls sejr til hjemmeholdet og at Odds’et er så højt – er uforståeligt – for det bliver en sikker hjemmesejr.

*

Skive har store udfordringer og har kun skrabet 1 sølle point sammen efter de første 6 runder. Det var i deres seneste opgør, at de fik en remis mod det absolutte bundhold fra Kolding. Ikke engang dem kunne de slå, trods hjemmebane. At bookmakerne så tror, at de kan slå Helsingør på udebane er helt ude i hampen.

Skive har spillet 3 kampe på fremmed græs og lukket 7 mål ind. Det er det samme antal som Helsingør har scoret hjemme. Skive har så kun selv scoret 2 mål i samme kampe – så målfarligheden lader noget tilbage at ønske. NEJ, vi tror ikke på Skive overhovedet.

FC Helsingør – Skive = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

To Top